Arrangementen

Bij DITO draait alles om u, Celebrate  your Day en daar zullen wij voor zorgen!

Alles zal in het teken staan van uw feest of het een bruiloft is , een bedrijfsfeest of gewoon een lekker feest, wij zijn er klaar voor.
Al uw feesten zullen in het teken staan van u en uw gasten, bij een bruiloft zullen wij de zaal aankleden in de sfeer die past bij uw bruiloft.

Wilt u een Hollands feest dan kunnen wij voor u allerlei extra attributen organiseren om uw feest een extra tintje te geven, denk daar bij aan een ouderwetse Haringkar en Draaimolen en ga zo maar door!

Tevens kunt u bij ons een Themafeest geven, elk thema is voor ons een uitdaging om u te verrassen en uw gasten te verbazen, een back to the eigthy’s feest wordt een discotheek uit de jaren 80 met rookmachine, spiegelbol  en alle lichteffecten uit die tijd, uiteraard loopt ons personeel gekleed in die stijl, tevens kunnen wij als extra optie zorgen voor een verlichtte dansvloer.

Welk thema u ook kiest, onze feestzaal zal daar een weerspiegeling van zijn!

DITO zorgt voor uw feest en stelt bij ieder feest een drive-in show ter beschikking met top geluid en geschikt om welke artiest dan ook over te laten zingen!
Indien u wenst kunnen wij  voor u bijpassende artiesten regelen, door onze jarenlange samenwerking met vele artiesten kunnen wij u daar een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding in aanbieden.
Natuurlijk kunnen wij ook andere items voor uw feest regelen: wilt u een mooie Limousine of een prachtige Bruidstaart, heeft u liever een Live band of wilt u een boerenkapel, wij regelen het voor u.

Kortom al uw wensen zijn voor ons een uitdaging en voor ons géén probleem!

Onze arrangementen zijn een richtprijs voor uw feesten en zijn altijd aan te passen aan uw wensen en verlangens.
In een persoonlijk gesprek zullen wij samen met u onze arrangementen met u bespreken en daar waar u nodig vind aanpassen aan uw behoefte.

DITO biedt u verschillende (prijs) mogelijkheden aan en uiteraard zijn die uit te breiden met uw extra wensen.
Al onze arrangementen zijn gebaseerd op kwaliteit en service, hier volgen de mogelijkheden, klik op het arrangement om deze te bekijken:

Brons
Zilver
Goud